آموزش فیوچرز صرافی کوینکس

آموزش فیوچرز صرافی کوینکس

فیوچرز صرافی کوینکس : همه تریدرهای بازارهای مالی حرص این را می خورند که در معاملاتشان متحمل زیان شده اند. معاملات فیوچرز در صرافی کوینکس بسیار کاربردی و ساده طراحی شده است. به نحوی که در کوتاه ترین زمان ممکن، معامله کردن را با آن یاد می گیرید. در فیوچرز کوینکس معاملات به صورت دو طرفه می باشند. به این معنا که بر پایه استراتژی صورت گرفته شده می توانید هم در زمان رشد و همچنین زمان ریزش بازار سود بدست آورید. در این صرافی (هر صرافی دیگر مانند صرافی کوکوین) استراتژی Buy long در هنگامی که تمایل دارید از رشد بازار سود کنید استفاده کنید. استراتژی sell short در هنگامی که تمایل دارید از روند ریزش بازار سود کنید استفاده کنید.

معاملات اهرمی در صرافی کوینکس

اگر بخواهیم معاملات اهرمی در صرافی کوینکس را به زبان ساده بیان کنیم با شرح مثال ساده شما را با این موضوع بیشتر آشنا می کنیم.

مثلا شما در کوینکس روزانه ۲ معامله انجام می دهید‌ و از هر معامله ۵ درصد سود می کنید شما در پایان روز توانسته اید ۱۰ درصد سرمایه خود را اضافه نمایید. شاید فکر می کردید اگر سرمایه بیشتری داشتید میزان سود حاصل شما نیز بیشتر می شد. اگر با معاملات فیوچرز آشنا شده باشید، یاد گرفته اید می توانید دارایی خود را چند برابر کنید. به عبارت دیگر در کوینکس قسمتی به نام ضریب اهرم یا Ievedage وجود دارد. این ضریب سرمایه شما را در عدد های انتخابی شما ضرب می کند. در واقع مبلغ مازاد سرمایه شما که از حاصل ضرب عددی حاصل شده است به عنوان وام یا پول قرضی سایت به شما داده است.

با پول اضافه دریافت شده به سرمایه می توان معامله انجام داد. حائز اهمیت است در بخش فیوچرز در Ievedage برای ارز دیجیتالی btc حداکثر x100 و برای سایر ارزها تا x50 است. برای مثال اگر روی معامله خود گزینه اهرم ۵ را انتخاب کنید، زیان و سود شما ۵ برابر می شود. یعنی بازدهی بیشتر در مقابل ریسک بیشتر. این همان انتخابی است که صرافی ها در بخش فیوچرز، در اختیار تریدر های خود قرار می دهند.

نحوه کار با قسمت های Maker و Taker صرافی کوینکس

تریدر ها پس از ثبت نام در کوینکس (ثبت نام در کوکوین یا هر صرافی دیگر) می توانند با نام کاربری و رمز عبور خود وارد نرم افزار صرافی کوینکس قسمت اکسچنج شوند و به عنوان maker یا taker عمل کنند. پس از ورود به کوینکس از قسمت بالا سمت چپ صرافی عبارت Exchange نوشته شده است روی آن کلیک کنید. با انتخاب این گزینه صفحه ای برای شما باز می شود در قسمت بالا سمت چپ پنجره باز شده در قسمت coin نوع دارایی یا ارز دیجیتالی که قصد معامله یا خرید آن را دارید را وارد کنید.

نحوه ایجاد معاملات اهرم دار در صرافی کوینکس

برای مثال اگر بخواهید ارز cet را بخرید. ابتدا باید گزینه usdt را پیدا کنید و سپس از cet را بر گزینید حال ارز مورد نظر شما net/usdt است به این معنی تتری که در حساب دارید می فروشید و بجای آن cet را خریداری می کنید. به بیان دیگر، برای خرید باید در قسمت خرید گزینه maker را انتخاب کنید حال باید در Amount تعداد یا مقدار ارز مورد خریداری خود را وارد کنید و روی گزینه buy cet کلیک کنید تا معامله انجام شود. به صورت جمع بندی نحوه انجام کار با maker و taker به شرح زیر است:

· بخش های taker و maker دو حالت از فعالیت های کاربران را در بر می گیرند.

· در حالت maker کاربر با ایجاد نقدینگی در صرافی و خرید های اولیه خود را انجام می دهد.

· در حالت taker‌کاربر سفارشی که قبلا در order book وجود دارد را برمی گزیند و به آن متصل می شود.

 قابل ذکر است در حالت maker کارمزد کمتری نسبت به حالت taker پرداخت می شود. زیرا حالت maker میزان نقدینگی را در صرافی تامین می کند در نتیجه به این حالت توجه بیشتری می شود و هزینه کارمزد معامله کمتری نسبت به taker پرداخت می کنید. پس اگر سفارش خود را از نوع stop limit یا limit بر گزینید می توانیم در این حالت از کارمزد از نوع maker استفاده کنیم. اما اگر در زمان ثبت سفارش گزینه stop market را انتخاب کنید در گروه taker قرار می گیرد که باید کارمزد بیشتری پرداخت کنید.

نحوه ایجاد معاملات اهرم دار در کوینکس

بعد از ورود به کوینکس در سمت چپ صفحه در قراردادها، در مقابل هر قراردادی حرف x نوشته شده است. این حرف x به معنای حداکثر اهرم یا لوریج مورد استفاده در معامله است. سپس گزینه leverage cross margin 3x را انتخاب کنید پنجره ای باز می شود که میزان اهرمی که در معامله محاسبه می کند بیان می کند. حایز اهمیت است همیشه اهرم روی گزینه isolated تعریف شود. در حالت ایزوله سبب می شود کل نقدینگی ما به خطر نیفتد و نکته مهم هرگز کل موجودی خود را در یک معامله قرار ندهید. در این حالت اگر کل پوزیشن در خطر افتاد و یا نزدیک لیکوئید شدن رسید کل موجودی ولت از میان نرود. در مثالی که در آموزش معاملات اهرم دار در این صرافی در نظر گرفته شده، لوریج ۵ را برگزینید که اعداد رند تر باشند. اما همیشه جهت شروع کار از لوریج ۳ شروع کنید. هر چقدر لوریج بیشتری انتخاب کنید میزانی از ارز که در ترید قرار می دهیم در عمل کمتر می شود.

همانطور قبلا مطرح کردیم تلاش کنید که اهرم ۵ درصد از نقدینگی خود را در معامله شرکت دهید. در نتیجه باقی مانده نقدینگی خود را در معاملات به نسبت ریسک به ریوارد برقرار می کنید. در نهایت کار اگر معامله را ثبت کنید پنجره ای با مشخصات کامل معامله ظاهر می شود. این نمایش جهت آگاه سازی دوباره تریدر است.

نحوه گرفتن پوزیشن با Stop Market و Stop Limit

حالات stop market و stop limit حالاتی هستند که می خواهیم میزان حد ضرر های خود را مشخص نماییم. فرض کنید پوزیشن جدیدی در حالت market باز کنیم. شرایط را می سنجیم که با رشد نرخ xrp و رسیدن به ۶۰ سند معامله های ما بسته شوند و قادر به برداشت سود خود باشیم.

گاهی امکان دارد نرخ رشد نکند زیرا همیشه تحلیل ما با نوسان بازار همتراز نخواهد بود. ممکن است بازار یکباره نرخ هایش کاهش شدید داشته باشند و به عدد لیکوئید شده برسید. در این حال پوزیشین خود را از دست می دهید و در این معامله ضرر خواهید کرد.

در این حالت می توان از گزینه stop limit استفاده کنید. باید دقت کنید شرایط این گزینه با شرایط پوزیشین یا معامله ما در تضاد نباشد.

در حالت کلی اگر نخواهیم توسط گزینه کلوس پوزیشن، پوزیشن خود را ببندیم می توانیم از طریق stop market یا stop limit هم برای بستن معامله استفاده کنیم. در حقیقت در بین این دو حالت تفاوتی وجود ندارد و میتوان همزمان از هر دو حالت استفاده کرد. گاهی نوسانات نرخ زیاد است و امکان دارد به قیمت مشخص شده ما stop نرسد. برای این حالت گزینه stop market را انتخاب می کنیم که در این حالت بهترین گزینه است.

سخن آخر

به طور برای معاملات فیوچرز صرافی کوینکس همیشه سعی نمایید معاملات را در چند مرحله انجام دهید. هرگز تمام نقدینگی خود را در یک پوزیشن قرار ندهید. همچنین در پوزیشن از لوریج پایین بیشتر استفاده کنید، زیرا هر افت قیمت در بازار سبب لیکوئید شدن شما می گردد ، مقاله توسط واحد محتوا نویسی سایت ایران ارز دیجیتال نوشته شد.

ثبت نام در کوینکس ثبت نام در کوکوین