به جرئت میتوان گفت که تمامی افرادی که در زمینه مبادله ارز های دیجیتال فعالیت میکنند صرافی بایننس را به عنوان بزرگترین صرافی برای ارز های دیجیتال در جهان میشناسند و تعداد کاربران این صرافی روز به روز در حال افزایش است.
بعد از آن که ارز های دیجیتال به رسمیت شناخته شدند و محبوبیت آن در جهان بیشتر شد شاهد ظهور صرافی های متعددی هستیم که هر کدام ادعای بهترین بودن را دارند و در این بین انتخاب بهترین صرافی برای ترید کردن میتواند کمی دشوار باشد، اما تمامی تریدر ها بایننس را به عنوان اولین گزینه برای مبادلات خود انتخاب میکنند.
انتخاب صرافی مناسب باید با توجه به تجربه افراد و همچنین نوع کاربردی و استراتژی آنها انتخاب شود ما در این مقاله قصد داریم صرافی Binance را به صورت کامل به شما معامله گران عزیز معرفی کنیم پس با ما تا انتها این مقاله همراه باشید تا هر آنچه را که درباره بایننس لازم است بدانید به شما بگوییم.
بایننس چیست ؟
بایننس یک بستر امن برای مبادله ارزهای دیجیتال است که کاربران آن میتوانند به ساده ترین شکل ممکن انواع ارز های دیجیتال و همچنین ارز های رایج جهان مانند یورو و دلار را خرید و فروش کنند و از آن سود ببرند.
امروزه بایننس به عنوان قدرتمند ترین صرافی در جهان شناخته شده است و از سال 2017 یعنی حدودا 5 سال است که در خدمت تریدر ها می باشد که در این مدت زمان کوتاه توانسته به یکی از محبوب ترین صرافی های آنلاین تبدیل شود به گونه ای که توانسته لقب بزرگترین صرافی کریپتوکارنسی دنیا را به خود اختصاص دهد.
بایننس یک صرافی چینی است چرا که موسس آن یک فرد چینی بوده اما با توجه به این که در کشور چین قوانین سخت گیرانه ای در زمینه ارز های دیجیتال وجود دارد، بنیانگذاران Binance خیلی زود تصمیم گرفتند که به ژاپن مهاجرت کنند تا بتوانند ایده خود را در زمینه ارز های دیجیتال شکوفا تر کنند.
بایننس متعلق به کیست؟
CZ که مخفف Changpeng Zao می باشد که نام مستعار بنیان گذار بایننس است، چانگ پنگ ژائو قبل از آن که این صرافی قدرتمند را برای خرید و فروش ارز های دیجیتال راه اندازی کند در زمینه طراحی و توسعه سیستم های مبادلاتی بورس فعالیت داشت و چندین سیستم برای بورس کشور ژاپن توسعه داد که رزومه قدرتمند او در حوزه طراحی و توسعه سیستم های معادلاتی موجب شد که بتواند بایننس را به عنوان یک غول مبادلاتی به جهان عرضه کند.
در رزومه کاری چانگ پنگ ژائو موقعیت های شغلی مرتبط دیگری هم به چشم می خورد که از جمله آن ها می توان به سمت مدیر فنی در شرکت بلاک چین اشاره نمود که همانطور که میدانید این کمپانی توسعه دهنده کیف پول بلاک چین است.
ایده تامین سرمایه برای Binance بسیار هوشمندانه بوده است و نه تنها برای کاربران خود سود آور بود بلکه برای شرکت هم آورده های قابل توجهی داشت که به این روش از سرمایه گذاری سرمایه گذاری جمعی می گویند .
در واقع بایننس از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) اقدام به تامین سرمایه کرد و کابران به جای آن که بر روی ارز های رایج مانند دلار سرمایه گذاری کنند بر روی ارز های دیجیتال سرمایه گذاری کردند.
پس از اتمام عرضه اولیه سکه توسط Binance حدودا پانزده میلیون دلار برای شرکت آورده مالی فراهم شد و بایننس در ازای آن به کاربران خود توکن ارز دیجیتال بایننس کوین را داد که در ابتدا ارزش مالی آن 0.1 دلار بود و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی ارزش آن بیش از 260 برابر ارزش اولیه اش شد.
درباره توکن های بایننس لازم است بداند که هرچند نام آن بایننس کوین انتخاب شده، اما یک رمز ارز مستقل نیست و توکنی ساخته شده بر بستر بلاک چین اتریوم است.
سرعت رشد بایننس
سرعت رشد و شکوفایی صرافی Binance فوق العاده بوده است چراکه در مدت زمان کوتاه تاسیس خود یعنی حدودا 5 سال توانسته به بزرگترین بستر برای مبادلات ارز های دیجیتال در جهان تبدیل شود و روزانه به طور متوسط 1 میلیارد دلار در این صرافی مبادله میشود.
در وصف سرعت رشد فوق العاده بایننس لازم است بدانید که در ژانویه سال 2018، کمتر از یک سال بعد از تاسیس و شروع به کار، بایننس به دلیل تعداد بسیار زیاد افراد علاقه مند به ساخت حساب کاربری ( تنها در یک روز 240 هزار اکانت جدید در بایننس ایجاد میشد)، تا مدتی مجبور به توقف ثبت نام و عدم پذیرش کاربران جدید شد.
چرا باید در بایننس ترید کنیم ؟
در این که بایننس بهترین و بزرگترین بستر برای مبادله ارز های دیجیتال است شکی نیست و کمتر کسی است که برای ترید کردن در بایننس اشتیاق نداشته باشد ما نیز در ادامه این مطلب با بیان ویژگی ها و مزیت های بایننس به این سوال پاسخ خواهیم داد که ” چرا باید در بایننس ترید کنیم ؟ ”
حجم و سرعت بالای مبادلات
بررسی ها نشان میدهد که بیشترین حجم مبادلات ارز های دیجیتال در بایننس انجام میشود که یکی از علل آن این است که بایننس از اکثر کوین ها و توکن ها که در جهان خرید و فروش میشوند پشتیبانی میکند.
حجم بالای مبادلات در بایننس ترید کردن را برای کاربران لذت بخش تر میکند چراکه در کوتاه ترین زمان ممکن درخواست های خرید و یا فروش تایید شده و با موفقیت ثبت میشود که این سرعت را مدیون استفاده از ربات ها هستیم.
نکته ای که در رابطه با حجم مبادلات لازم است بدانید این است که سرعت تایید شدن سفارش ها با حجم مبادلات رابطه مستقیم دارد و هرچه که یک رمز ارز محبوب تر باشد و حجم مبادلات آن بیشتر باشد، درخواست خرید و یا فروش آن زودتر تایید میشود چراکه کاربران زیادی مشتاق خرید و فروش آن هستند و تقاضا برای آن زیاد است.
به عنوان مثال رمز ارز های اتریوم، تتر، بیت کوین و ترون بیشترین حجم مبادلات را در روز دارند و سریع تر از سایر رمز ارز ها خرید و فروش میشوند.
خوب است بدانید که بایننس با بهره گیری از جدید ترین و به روز ترین تکنولوژی های روز دنیا و همچنین زیر ساخت های سخت افزاری که دارد میتواند از 1.4 میلیون تراکنش در هر ثانیه پشتیبانی کند.
امنیت فوق العاده در بایننس
امنیت کاربران فعال در تمامی بازار های مالی و به خصوص بازار های مالی آنلاین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است که در بایننس به آن توجه ویژه ای شده است و صرافی بایننس با بهره گیری از استاندارد CCSS این امنیت را برای کاربران خود فراهم کرده است.
استاندارد CCSS یک استاندارد تایید شده و قدرتمند در دنیای کریپتوکارنسی بوده و بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال از آن استفاده میکنند.
احراز هویت دو مرحلهای (2FA) از دیگر مواردیست که امنیت را برای کاربران بایننس تضمین می کند که به واسطه آن کاربران در هنگام ورود، برداشت ارز یا انتقال آن باید علاوه بر وارد کردن رمز عبور اکانت خود ، یک رمز یکبار مصرف که از طرف بایننس به ایمیل و یا موبایل آنها ارسال میشود را هم وارد کنند.
فعالیت در بایننس امینت را برای انجام مبادلات فراهم میکند و افراد میتوانند با خیال آسوده در صرافی Binance به خرید و فروش انواع ارز های دیجیتال بپردازند.
بایننس لانچ پد برای عرضه اولیه (ICO Launchpad)
بایننس به فهرست کردن ارزهای جدید بلافاصله بعد از تکمیل عرضه اولیه آنها مشهور است. این موضوع نشان میدهد برای اغلب شرکتهای توسعهدهنده رمز ارزها، Binance محبوبترین صرافی است. برای لیست کردن یک کوین یا توکن، جدید یا قدیمی بودن آن برای بایننس ملاک نیست و معیار اصلی، داشتن زیر بنایی قوی و مستحکم محسوب میشود.
کارمزد پایین تراکنشها در بایننس
کارمزد تراکنشها در بایننس برای مبادلات کریپتو – کریپتو بسیار پایین بوده و کاملا رقابتی است و برای انجام خرید و فروش ها تنها 0.1 درصد کارمزد از کاربران دریافت میشود.
علاوه بر آن سپرده گذاری برای دریافت و نگهداری ارز های دیجیتال در بایننس برای همیشه رایگان بوده و نیاز به هزینه ای ندارد و کاربران میتوانند تا هر زمان که میخواهند ارز های دیجیتال را در حساب کاربری شان نگه دارنده بدون آنکه نیاز باشد هزینه ای پرداخت کنند و تنها کافیست برای برداشت از حسابشان با توجه به نوع ارز کارمزد بپردازند.
پشتیبانی گسترده از تمامی رمز ارزها
بعد از بیت کوین ارز های دیجیتال زیادی متولد شدند که در واقع هر ارز دیجیتالی که بعد از بیت کوین متولد شد، یک آلت کوین محسوب میشود، یکی از مواردی که موجب محبوبیت بایننس شده است این است که از تمامی رمز ارز ها پشتیبانی میکند و هرکس بدون در نظر گرفتن نوع دارایی اش میتواند در بایننس ترید کند چراکه بایننس از بیش از 200 رمز ارز در جهان پشتیبانی می کند.
کاربران بایننس چه کسانی هستند ؟
بایننس برای کاربرانش دو بخش مختلف در نظر گرفته است که عبارتند از :
بخش بیسیک (ابتدایی – Basic)
بخش ادونس (حرفهای – Advanced)
این دو بخش باعث شده تمامی افراد که علاقه مند به فعالیت در بازار ارز های دیجیتال هستند بتوانند از بایننس استفاده کنند چرا که بایننس هم برای تریدر های تازه کار و هم برای افراد متخصص در حوزه ترید ارز های دیجیتال امکانات مخصوصی را در بخش های مختلف در نظر گرفته است بنابراین هر کس بدون در نظر گرفتن میزان آشنایی اش با کریپتوکارنسی، میتواند از خدمات بایننس استفاده کند.
علاوه بر آن با توجه به همکاری بایننس با شرکت هایی مثل Simplex امکان خرید از طریق کارتهای بانکی با استفاده از ارزهای فیات در این صرافی فراهم شده است.
در وب سایت بایننس هیچ اشاره ای به کشور های تحت پشتیبانی نشده است بنابراین میتوان گفت کع Binance یک صرافی جهان بوده و باری تمامی کاربران در سراسر دنیا کارآمد می باشد برای مثال با توجه به توسعه Binance-US که فعالیتهایش منطبق با قوانین ایالات متحده است ، افرادی که در آمریکا اقامت دارند میتوانند از این پلتفرم استفاده کنند.
ثبت نام در بایننس برای ایرانی ها
با تمام مزیت هایی که برای بایننس برشمردیم لازم است بدانید که ثبت نام در بایننس به دلیل پیروی این شرکت از تحریمهای ایالات متحده آمریکا، برای کاربران ایرانی ممنوع است و اگر به هر طریقی سیستم بایننس بتواند به ایرانی بودن کاربر پی ببرد، علاوه بر آنکه حساب کاربری او را مسدود خواهد کرد، تمامی دارایی اش هم بلوکه خواهد شد.
در صورت مسدود شدن و بلوکه شدن حساب کاربری کاربران ایرانی، افراد میتوانند با پشتیبانی ارتباط گرفته و از طریق ارائه پاسپورت، دارایی خود را خارج نمایند تا سرمایه شان از دست نرود.
با این وجود کاربران ایرانی زیادی هستند که علاقه مند به فعالیت در بایننس می باشند که لازم است موارد زیر را رعایت کنند تا بتوانند بدون دردسر در این بستر ترید کنند:
از افشای هویت واقعی خود در بایننس خودداری کنید: در مرحله اول باید بدانید که نباید هیچ شماره ای از خود با پیش شماره 98+ با بایننس معرفی کنید و جهت احراز هویت از هویت جعلی استفاده نمایید.
جهت استفاده دائمی از بایننس باید از نرم افزار های تغییر آی پی استفاده نمایید که بهتر است یک VPN با آدرسی ثابت خریداری نمایید که سرور آن در کشوری باشد که جزو لیست تحریم بایننس قرار ندارد.
در هنگام ثبت نام باید به خاطر بسپارید که کشور محل قرارگیری سرور VPN تان کجا است و برای هر بار استفاده از وب سایت و یا اپلیکیشن بایننس از آی پی مربوط به همان کشور استفاده نمایید.
فعالیت در بایننس
در صرافی بایننس هرکس میتواند به دو روش در زمینه ارز های دیجیتال فعالیت داشته باشد که میتواند تریدر یا هولدر باشد.
تریدر : تریدر به افرادی گفته میشود که در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال فعالیت میکند و از طریق نوسانگیری قیمت ها کسب سود می کند.
هولدر : فعالیت برخی افراد در حوزه ی ارز های ایجیتال به این صورت است که یک ارز دیجیتال را خریداری کرده و تا زمان افزایش قیمت آن را در کیف پول ارز دیجیتال خود نگهداری میکند.
با توجه به این که تعداد رمز ارز های پشتیبانی شده در بایننس بسیار زیاد است و بیشترین حجم معامله را در روز دارد، فعالیت در بایننس بسیار لذت بخش است و میتوان با بیشترین سرعت و دقت در آن ترید کرد.
خلاصه مطالب
در این مقاله به بررسی تخصصی صرافی بایننس به عنوان محبوب ترین صرافی جهان پرداختیم و با معرفی مزایای ترید در بایننس به شما گفتیم که علت محبوبیت این صرافی در جهان چیست.
علاوه بر آن به مشکلاتی که ایرانی ها جهت فعالیت در بایننس دارند هم اشاره کردیم و راهکار هایی جهت رفع آن ارائه دادیم که امیدواریم برایتان مفید بوده باشد،همراه ایران ارز دیجیتال باشید.